Spektar-HIS

 

Novost u našoj ponudi je zastupstvo za područje Republike Hrvatske i Republike Slovenije vodećeg proizvođača dilatacijskih profila Migua Fugensysteme GmbH Njemačka.

MIGUA je jedan od vodećih europskih stručnjaka u projektiranju, proizvodnji i ugradnji sustava dilatacijskih spojnica. MIGUA sustavi dilatacijskih spojnica služe za prekrivanje, zatvaranje i brtvljenje dilatacijskih prodora. Njihovi proizvodi zadovoljavaju najstrože standarde kvalitete i sigurnosti i naširoko se koriste u velikim građevinskim projektima kao što su zračne luke, željeznički kolodvori, industrijska postrojenja, parkovi, trgovački centri i bolnice. Svaki dan  iskusni tim daje sve od sebe kako bi osigurao da izvanredna kvaliteta proizvoda i inovativni pristup Vaš građevinski projekt učini uspješnim.

Naših pet robnih marki i ukupno preko 600 dokazanih sustava dilatacijskih spojnica, pokrivaju različite strukturne potrebe današnjih građevinskih projekata. Svakodnevno rješavaju probleme kao što su velika prometna opterećenja i ispunjavaju stroge standarde vodootpornosti ili higijene. Podovi, zidovi ili krovovi, MIGUA nudi savršeno rješenje za svaku površinu. Proizvodi najviše kvalitete ključni su za poslovanje, ali krajnji prioritet uvijek je zadovoljstvo kupaca, jer kupac je uvijek prvi.